debuginfo

culture en-US
menu

‘De Vlinder’ Entry Building

Vaals, 2013

Nophadrain Extensive Green Roof System

Design:

Dipl. Ing. Christian Schweizer


Client:

Labyrint Drielandenpunt B.V.


Realization:

Van Zetten Groenprojecten BV


Type of utility roof system:

Nophadrain Extensief Groendaksysteem


Surface:

220 m²


Products:

ND 4+1lt Drainage System

ND Plug Plants

ND SteelLight 110VH Edge Retaining Profile

ND Strip 150 Drainage System

ND RS-8 Inspection Chamber

ND DSG-E Substrate Extensive

ND ParaSave Fall Protection

Next
Previous
‘De Vlinder’ Entry Building

Next
Previous
  • ‘De Vlinder’ Entry Building
  • ‘De Vlinder’ Entry Building
  • ‘De Vlinder’ Entry Building
  • ‘De Vlinder’ Entry Building
  • ‘De Vlinder’ Entry Building
  • ‘De Vlinder’ Entry Building
  • ‘De Vlinder’ Entry Building
  • ‘De Vlinder’ Entry Building
  • ‘De Vlinder’ Entry Building
  • ‘De Vlinder’ Entry Building

The Labyrinth in Vaals has had a spectacular new entry structure since spring 2013. The roof of the building is shaped like a gigantic butterfly, covered in Sedum, in the colours of the Peacock butterfly. The building is the only one of its kind and immediately became a new landmark for the tri-border area as well as for South Limburg.

Share this project on
Share this project on Facebook Share this project on Twitter Share this project on LinkedIn Share this project on e-mail